Chokladpraliner
Receptsamling praliner
Mandelmassa + mjölkchokladtryffel
Gräddnougat
Salt karamellganach
Snickerspralin
Citron- och lakritspralin
Pralin med valnötspraline och karamelltryffel
Mörk karamelltryffel med apelsin
Praline (Jan Hedh)
Gianduja (Jan Hedh)
Brynt smörkola och mörk vaniljganache
Likörpraliner (gjutna eller i puderlåda)
Mörk chokladkaramell och kaffeganache
Bärkaramell
Kanelbullepralin
Passionskaramell och lakritstryffel
Mörk naturell tryffel/after eight
Bailys likörtryffel
Kokosnötskaramell
Kardemummatryffel
Dulceypraliner
Caramell med smör/kaffe/pure/öl
Teori choklad
Film om temperering av choklad
Kemi för pralinmakare
![](https://usercontent.one/wp/www.bageriskola.se/wp-content/uploads/2020/05/DSC_0351-576x1024.jpg)
![](https://usercontent.one/wp/www.bageriskola.se/wp-content/uploads/2020/05/DSC_0354-576x1024.jpg)
![](https://usercontent.one/wp/www.bageriskola.se/wp-content/uploads/2020/05/DSC_0360-576x1024.jpg)
![](https://usercontent.one/wp/www.bageriskola.se/wp-content/uploads/2020/05/DSC_0357-576x1024.jpg)
![](https://usercontent.one/wp/www.bageriskola.se/wp-content/uploads/2020/05/DSC_0362-576x1024.jpg)