Choklad ChokladpralinerReceptsamling pralinerMandelmassa + mjölkchokladtryffelGräddnougatSalt karamellganachSnickerspralinCitron- och lakritspralinPralin med valnötspraline och karamelltryffelMörk karamelltryffel med apelsinPraline (Jan Hedh)Gianduja (Jan Hedh)Brynt smörkola och mörk vaniljganacheLikörpraliner (gjutna eller i puderlåda)Mörk chokladkaramell och kaffeganacheBärkaramellKanelbullepralinPassionskaramell och lakritstryffelMörk naturell tryffel/after eightBailys likörtryffelKokosnötskaramellKardemummatryffelDulceypralinerChokladtårtorDansk chokladtårta Chokladtrio Tryffeltårta Holländsk chokladtårta SachertårtaTeori chokladPowerpoint om choklad och kakaoFilm om temperering av chokladTemperera chokladKemi för pralinmakareKemi för pralinmakare Kakaobönor rostas i ugn.Efter rostningen skalas bönorna.Conchningsmaskin som sakta maler och valsar kakaobönorna.Så här ser det ut inuti conchningsmaskinen.Maskin som tempererar chokladen.