| Ingredienser browniebotten | Vikt i gram |
| smör | 350 |
| socker | 550 |
| kakao | 110 |
| brun sirap | 110 |
| ägg | 300 |
| konditorivetemjöl | 350 |
| salt | 12 |
| vaniljsocker | 25 |
- Blanda alla ingredienser på låg hastighet med vinge.
- Fyll smeten i 14 cm ringar, det blir 5-6 st.
- Baka av i 180 ºC 10-12 minuter. Botten ska inte vara genombakad.
- Kyl bottnarna till nästa dag.
| Ingredienser mörk tryffel | Vikt i gram |
| grädde | 300 |
| mjölk | 200 |
| mörk choklad | 600 |
| smör | 100 |
| florsocker | 100 |
- Skär loss browniebottnarna från anslagsringarna. Klä ringarna med plastband och lägg ner browniebotten.
- Gör mörk tryffel: koka upp grädde, mjölk och socker. Slå det varma uppkoket över chokladen och rör om till en slät tryffeln. Rör ner mjukt smör i tryffeln.
- Häll den varma tryffeln i ett 1 cm tjockt lager över botten i ringen.
- Frys tårtan omedelbart.
| Ingredienser ljus tryffel | Vikt i gram |
| grädde | 300 |
| mjölk | 200 |
| mjölkchoklad | 700 |
| smör | 100 |
- Gör ljus tryffel på samma sätt som den mörka, men utan florsocker.
- När den mörka tryffel stelnat hälls den ljusa över i ett 1 cm tjockt lager. Frys omedelbart.
- Lossa tårtan från ringen och ta bort plastbandet.
- Pudra tårtan med kakao och florsocker och lägg på någon chokladdekoration på toppen.