Hallonsnitt

  1. Gör kapslar av Mazarinmassa. Låt vila kallt över natten.
  2. Vänd ur kapseln ur plåten.
  3. Hyvla bort det översta lösa lagret med en osthyvel.
  4. Skär kapseln i 40 mm breda remsor och flytta isär remsorna.
  5. Lös mandelmassa med äggvita och pistagesmak till spritsbar konsistens.
  6. Spritsa mandelmassan med stjärntyll, på varje långsida på kapselremsorna.
  7. Baka av i ugnen så att mandelmassan får färg, 200ºC.
  8. Spritsa hallonsylt i mitten och täck med ett tunt lager av gjutgele.
  9. Kyl.
  10. Skär i lagom stora bitar.
  11. Doppa i mörk choklad upp till kanten.

2 comments on “HallonsnittAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *