Toscabitar

Ingredienser toscasmet Vikt i gram
vispgrädde 200
glukos/honung 200
strösocker 500
delikatessmargarin eller smör 400
hyvlad mandel

Arbetsbeskrivning

  1. Gör kapslar av Mazarinmassa. Låt vila kallt över natten.
  2. Vänd ur kapseln ur plåten.
  3. Hyvla bort det översta lösa lagret med en osthyvel.
  4. Koka grädde, glukos, socker och margarin/smör till 110°C.
  5. Blanda ner hyvlad mandel i toscamassan. Kolasmeten ska vara ordentligt mättad med mandel.
  6. Stryk ut ett tunt lager toscamassa på mazarinkapseln.
  7. Lägg några plåtar under toscaplåten och baka av toscan i 230°C tills färgen är bra.
  8. Låt kallna.
  9. Skär upp i trekanter.
  10. Doppa botten och kanter i choklad.

0 comments on “ToscabitarAdd yours →

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.