![munkar rullas runt i socker](https://usercontent.one/wp/www.bageriskola.se/wp-content/uploads/2020/05/muslibräck-4-scaled.jpg)
Ingredienser | Vikt i gram |
vatten | 1000 |
jäst | 200 |
bagerivetemjöl | 2600 |
torrmjölk | 100 |
socker | 250 |
vetebrödsmargarin | 250 |
ägg | 300 |
äggulor | 160 |
salt | 10 |
citron | 1 msk |
vaniljsocker | 8 |
Körtid | 2+6 min |
Liggtid | 20 min |
Degvikt | 50g, 1500 g/press, rundrivs |
Jäs på mjölad plåt i rumstemperatur. Friteras i 180OC 1-2 minuter per sida. Vänd munkarna i socker. |
![vaniljkräm spritsas in i en munk](https://usercontent.one/wp/www.bageriskola.se/wp-content/uploads/2020/05/muslibräck-5-1024x683.jpg)
0 comments on “Munkar”Add yours →