Honungsbörsar

Ingredienser skållning dag 1Vikt i gram
vatten kokande163
grahamsmjöl85

Koka upp vattnet och slå det över grahamsmjölet, blanda noga. Låt stå över natten.

 
Ingredienser bortgöring dag 2Vikt i gram
vatten1500
mjölkpulver150
jäst120
smör375
honung375
bagerivetemjöl2850
skållningen allt
tillsätt på slutet: 
salt23
Totalt5641

Arbetsbeskrivning:

Väg upp 3000g/press.
Rundriv, låt vila på mjölat plank 20 minuter.
Kavla ut till 25 mm, pensla med olja och vik ihop på mitten.
Baka av i 220OC.
 
  
Körtid2+6+2 min
Degtemp27OC
Viltid efter rundrivning20 min
Ånganej
Honungsbörsar passar bra till att fylla med sallad, grönsaker, kyckling och cesardressing.

0 comments on “HonungsbörsarAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *