- Rundriv vetedegen försiktigt.
![](https://usercontent.one/wp/www.bageriskola.se/wp-content/uploads/2020/05/DSC07688-1-500x333.jpg)
2. Kavla ut degen i kvalingsmaskin till 4 mm. Degen ska vara 35 cm bred.
![](https://usercontent.one/wp/www.bageriskola.se/wp-content/uploads/2020/05/DSC07705-500x333.jpg)
3. Stryk på ett jämnt lager kanelremons.
![](https://usercontent.one/wp/www.bageriskola.se/wp-content/uploads/2020/05/DSC07712-500x333.jpg)
4. Rulla ihop degen. Kom ihåg att spänna degen ordentligt medan den rullas.
![](https://usercontent.one/wp/www.bageriskola.se/wp-content/uploads/2020/05/DSC07718-500x333.jpg)
![](https://usercontent.one/wp/www.bageriskola.se/wp-content/uploads/2020/05/DSC07721-500x333.jpg)
5. Skär upp bitar om ca 70-80g med en vass kockkniv.
![](https://usercontent.one/wp/www.bageriskola.se/wp-content/uploads/2020/05/DSC07729-500x333.jpg)
6. Lägg bullarna 20 st på varje plåt.
![](https://usercontent.one/wp/www.bageriskola.se/wp-content/uploads/2020/05/DSC07734-500x333.jpg)
7. Raska bullarna.
8. Pensla med ägg och lägg på pärlsocker.
![](https://usercontent.one/wp/www.bageriskola.se/wp-content/uploads/2020/05/DSC07925-1024x683.jpg)
![](https://usercontent.one/wp/www.bageriskola.se/wp-content/uploads/2020/05/DSC07935-1024x683.jpg)
9. Baka av i 220 grader ca 6-8 minuter.