| Ingredienser browniebotten | Vikt i gram |
| smält mörk choklad | 300 |
| smält smör | 320 |
| bagerivetemjöl | 320 |
| ägg | 200 |
| socker | 500 |
Blanda alla ingredienser och fyll ca 1 cm tjockt lager i bakelseringar. Bakas 5 minuter i 180°C.
| Ingredienser jordgubbsfyllning | Vikt i gram |
| äggula | 120 |
| socker | 360 |
| färskost rumstempererad | 400 |
| jordgubbspure rumstempererad | 800 |
| vispad grädde | 400 |
| äggvita | 180 |
- Vispa äggula och socker pösigt.
- Blanda ihop puren med färskosten.
- Vänd ihop äggvispet med pureblandningen.
- Vänd ner i grädden.
- Vispa äggvitorna till stabilt skum och vänd ner dem i den övriga smeten.
- Fyll upp browniebottnarna med jordgubbsfyllningen.