Apelsinvört

Apelsinvört

Ingredienser Vikt i gram
vatten 1000
sötjäst 150
mörk/svart sirap 400
flytande vört 125
margarin 30
salt 40
bakhjälpmedel 50
hackade apelsinskal 200
solrosfrö 200
pomerans malen 50
(vörtkryddor) (5)
klippt råg 400
bagerivetemjöl extra ca 1720
Totalt 2645

Arbetsbeskrivning

Blanda vatten, klippt råg, apelsinskal, solrosfrö dagen innan.
Körtid 1+4 min
Degtemp 27OC
Liggtid 20 min
Degvikt 650g, baka i ram 5*2 bröd. För full ram krävs 1,5 liter deg.
Ånga 15 sek, lufta därefter
Ingångstemperatur 220°C
Avbakningstemp 180-190°C

0 comments on “ApelsinvörtAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *